неділю, 30 квітня 2017 р.

Весна

Доброго дня!
     Знайшла в інтернеті таку цитату: "Розшукується весна. Особливі прикмети: сонце яскраве, погода тепла, дерева квітучі, трава зелена". Цього року це про нашу весну. Таких перепадів погоди я давно вже не бачила. Тому, як тільки потепліло, побігла фотографувати і ось Вам трішки весняних фото.

 






 
А це моя колекція тюльпанів, фото різних років






















Гарного перегляду!

8 коментарів:

  1. Ірочко, твоя колекція тюльпанів - це просто диво! Які ж вони різноманітні... Колись років 15 тому я так захопилася квітами, що назамовляла близько 25 сортових цибулин, потім їх розводила, носилася с різними кошиками, щоб не переплутати сорта. Але від'їжджаючи з того (батьківського) будинку у своє подвір'я, де починалось будівництво нового дому, не стала забирати ці квіти, потім було будівництво і народження молодшого сина, а потім під Новий Рік я запросила своїх батьків переїхати жити до мене, вони залишили свій "будинок з тюльпанами2, і ми його швидко продали. Там і зараз найяскравіші квітники, але з нами цибулинами вже ніхто не поділився:)) Ну й нехай! Можливо надивившись на твоє різноманіття і красу, я знову захоплюся розведенням сортових тюльпанів і замовлю декілька десятків...)
    А весна цьому році і справді десь загубилася:))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наташа, дякую Вам за відгук! Тюльпани почала висаджувати, як тільки ми збудувалися і переїхали ще у не облаштований будинок. Так як велися ще фасадні будівельні роботи, інші квіти навіть не могла посадити, бо вони "заважали" роботі. З роками моя колекція почала поповнюватися, потім з*явилися інші квіти, переважно троянди, деякі тюльпани пропали, але цього року хочу їх оновити - купити нові сорти. Шкода за Ваші квіти, але нічого, все попереду - і на Вашому подвір*ї ще зацвітуть не менш красиві тюльпани ніж були на батьківському.

      Видалити
    2. Ірино, а у мене є пропозиція! Давайте мінятися тим, що маємо. Все рівно ж квіти розростаються, і ми весь час комусь даруємо те, чого в нас багато. Наприклад, в мене з багаторічних є лілії, лілейник, ранньоквітучі, хоста, папоротник, садові маки, 13 сортів гібридних ірисів, всі наші квіти можна подивитися по тегу"наш сад" в моєму блозі і замовити мені те, що вам захочеться... Я нещодавно відправляла посилку з квітами під Київ своєму брату та невістці(вони переселенці з Донбасу), так всі квіти доїхали добре за три дні. А я б не відмовилася від декількох цибулин ваших тюльпанів))

      Видалити
    3. Наташа, з великим задоволенням. Все що зможу надішлю. Єдине, що деякі тюльпани цієї зими не перезимували - цвіту не було, лише листя. Восени буду робити оновлення цибулин.

      Видалити
    4. Я так рада, що ми домовились! Тільки напишіть і мені, Ірочко, те, які квіти з мого блогу вам подобаються і яких у вас немає, щоб я теж приготувалася їх надіслати...

      Видалити
    5. Домовились! Я обов*язково подивлюсь ще раз (не поспішаючи) на Ваші квіти і тоді напишу.

      Видалити
  2. Ира, какое "море" тюльпанов у тебя! просто чудо!Один другого краше!
    А у нас весна уже, похоже, нашлась:)). И похоже, она под руку вместе с Летом пришла:))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Валя, спасибо большое, очень приятно! А у нас опять похолодало, второй день и солнышко есть, но ветерок прохладный...

      Видалити