середу, 22 березня 2017 р.

Трояндова весна

Доброго дня!
     Давно не писала у своєму блозі...
     В першу чергу хочу всіх привітати з весною. Нехай весняне сонечко зігріває вас своїм теплом і дарує лише радість. 
     А сьогодні хочу показати одну свою роботу - коробочку у техніці картонаж. Це моя перша робота у такому виконанні і перш ніж її робити перечитала купу сайтів і передивилась багато майстер-класів. Давно хотіла виготовити щось картонажне, а тут на ФБ було організовано до свята 8-го березня сумісник-привітання у вигляді подарунку-сурпризу. Тому і виникла відразу ідея такої коробочки на подарунок. Головною умовою було те, щоб подарунок був вишитий. Я вирішила поєднати картонаж з вишивкою. Вишивала троянди на домотканому полотні, кольори ниток повністю замінила, намагалась підбирати до кольорів тканин і малюнку, якими декорувала коробочку. 
 Скажу відверто - ДУЖЕ хвилювалась. І ось, що з цього вийшло.

     
     
 
      
    
    
   
 Гарного перегляду!


6 коментарів:

  1. Ірино, твоя коробочка - це просто моя мрія! Дуже вишукана річ вийшла з-під твоїх творчих ручок. Я давно хочу зробити щось подібне, і навіть позавчора шукала в інтернеті, з якого картона роблять такі чудові речі. Але де його купити, цей картон? Не підкажеш?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Вона мені сама дуже подобається, але поки це єдина коробочка, яку я зробила. Картон не купувала, так як був деякий у наявності (у дітей попросила), дещо вже було у вигляді заготовки. Я думаю купити можна в магазині, де все для картонажу продають. Або де шкільні товари - теж можна поцікавитися (у нас іноді можна придбати).

      Видалити
  2. Ира, какая изысканная работа!Мне очень-очень понравилась!

    ВідповістиВидалити
  3. Ох уж, цей картонажжж! Дуже люблю роботи в цій техниці. А, картонаж в парі з вишивкою - це вдвічі гарнише! Чудова робота!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наташа, дякую за відгук! Мені теж сподобалось майструвати таку коробочку, думаю, що вона не остання.

      Видалити