середу, 25 січня 2017 р.

Дякую!!!


Привіт!
     У житті кожної людини присутні приємні дрібниці, з яких  складається наш хороший настрій. Як добре, що у світі є люди, які люблять наповнювати наше життя цими приємними дрібницями, люди які просто люблять дарувати радість. І сьогодні я з велокою подкою до Олі Olli's Blog  за те, що завдяки таким людям, наші сірі будні прикрашають такі маленькі радощі, які складаються у велике щастя! 
     Оля, величезне спасибі, за те, що Ви мене і мою сім*ю так красиво привітали! Я зворушена до самої глибини душі, емоції мене переповнюють. Листівку читали всією родиною. Отже свято у нас продовжується (скажу, що ми ще навіть ялинку не прибрали, вирішили залишити її ще на тиждень), а тут ще і сюрприз-привітання. 
     Ще з дитинства дуже любила отримувати листи (в міру різних захоплень листувалась з багатьма дітьми). Сьогодні інтернет замінив довгі очікування звісток, але для мене так і залишилось великою радістю отримувати саме паперові листи написаними власноруч. 





ДЯКУЮ!!!



4 коментарі:

  1. Як добре, коли люди ось так щедро дарують свято! Вiтаю тебе, Iрино!

    ВідповістиВидалити
  2. С чудесной открыточкой)))Люблю открыточки,и собиираю,и обмениваюсь ими)В этих маленьких прямоугольничках столько радости))!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо большое! В юности я тоже и собирала и обменивалась. Сейчас бережно храню и пересматриваю время от времени эти прямоугольнички радости.

      Видалити